Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bár a YouTubeon ezrek imádják a videóit, a tévében nem teljesített jól.

Istenes Bencével készített interjút a SorozatWiki, ahol az Álarcos énekesről kérdezték az RTL Klub műsorvezetőjét. Az interjúban Istenes Bence arról is beszámolt, Dancsó Péter azért nem lett idén is nyomozó a műsorban, mert nem találta fel magát a szerepben.

“Attól, hogy valaki elképesztő sikereket ér el a YouTube-on, egyáltalán nem garancia, hogy jó lesz a tévében is. Fordítva ugyanezt gondolom. Több olyan példát is láttunk, hogy valaki remekül működik a tévében, de egy online formátumban egyszerűen nem működött. Ebben semmi szégyenli való nincsen. Bármennyire furcsa, de ez két teljesen különböző szakma. Dancsó kitalált egy nagyon jó formátumot, amit rengetegen szeretnek, sőt neki van a második legnagyobb rajongó tábora. Ehhez hatalmas tehetség kell. Az Álarcos énekes viszont egy tévés showműsor, ahol spontán viccesnek kell lenni, ez pedig kevésbé fekszik neki” – mondta Istenes Bence a lapnak Dancsó Péterről.

A fiatal műsorvezető azt is elárulta, először gondolkozott, hogy elvállalja az RTL Klub új műsorát, ám végül rábólintott, ugyanis az Álarcos Énekesben ő is több szerepet kapott, mint szimpla műsorvezető, bekapcsolódhatott a nyomozásba.

Istenes azt is elárulta, szeret párjával, Csobot Adéllal együtt dolgozni.

“Szeretek Adéllal együtt dolgozni és szerintem az emberek is szeretnek minket együtt látni. Talán ez is egy fűszere ennek a műsornak. Ez a csipkelődés jól működik. Sok olyan visszajelzést kaptunk, hogy ezt nagyon szeretik. Nekünk már kicsit néha sok, de mi a való életben is ilyenek vagyunk (mosolyog).” – nyilatkozta.