Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 2003 és 2015 között futó Két pasi – meg egy kicsi amerikai tévésorozat rendkívül népszerű volt világszerte.

Charlie Sheen, Jon Cryer és Ashton Kutcher mellett a nézők imádták a Jake Harpert alakító dundi kisfiút, Angus T. Jones-t is, aki már egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy kamaszodó gyerek, hiszen Angus már 27 éves, és a Los Angelesben készült fotókat elnézve, amelyeket paparazzók készítettek róla, eléggé morcos férfi külsőt alakított ki magának, hosszú szakállal, hajjal, amely mellé még társult egy kötött sapka, és egy napszemüveg is.

Ahogy Angus felnőtté vált, úgy gyűlt meg a baja a drogokkal, később több idős nővel keveredett viszonyba, és 2012-ben tagja lett a 7-dik Nap Adventista Egyháznak, aminek hatására igyekezett elhatárolódni a sorozattól, amelyben játszott, felhívva követői figyelmét, hogy az, aki kereszténynek tartja magát, nem nézhet egy ilyen produkciót a tévében, és ő is, mint keresztény hívő ember, nem szabadna részt vegyen egy ilyen típusú sorozatban.

Angus 5 éves korában kezdte a gyerekszínész szakmát, 1999-ben a Simpatico filmben debütált, olyan színészek mellett mint Sharon Stone és Nick Nolte.

Angus a Colorado Egyetem hallgatója volt, miután maga mögött hagyta a színész szakmát, utoljára 2016-ban a Horace and Pete online sorozatban jelent meg, azóta inkább környezetvédelmi projektekben vesz részt.

“Nehezen bírtam a forgatást, mert fizetett kétszínűnek éreztem magam, aki mások aktuális problémáin nevet. Amit a karakterem kimondott, azzal én mélyen nem értettem egyet” – nyilatkozta Angus még 2014-ben a Két pasi – meg egy kicsi sorozatbeli szerepével kapcsolatosan.

2016-ban a People magazinnak pedig elmondta, hogy nincs szándékában visszatérni a képernyőre.

“Az ajtó biztosan nyitva áll még mindig előttem, de én inkább lassítani, utazgatni szeretnék, és nem akarom lekötni évekig magam egy produkció kedvéért.” – nyilatkozta.