Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A karácsony nem csak az evés-ivásról, és az ajándékozásról szól, hanem arról is, hogy ezt az örömöt megosszuk másokkal. Vannak családok, akik karácsonyi üdvözletet küldenek egymásnak, és ez alól a brit királyi család sem kivétel.

Minden évben karácsonyi üdvözletet küld a királyi család azoknak, akik igazán fontosak számukra, többek közt az egészségügyi dolgozók számára is. Az egyik orvos, aki megkapta Williamtől az üdvözlőlapot, megosztotta a világhálón, így ország-világ láthatja a család örömét.

A gyerekekről is sugárzik az önfeledt boldogság, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a legkisebb, Lajos herceg felhőtlen nevetése.

“Nagyon boldog karácsonyt és új évet kívánunk” – ez az üdvözlőlap felirata, és az NHS csodálatos munkatársainak van címezve. Egy kézzel írott személyesebb hangvételű bejegyzés is található a kártyán: “Soha nem fogjuk tudni mindazt az áldozatkészséget és odaadást igazán viszonozni, amelyet egész évben kaptunk. Örökké hálásak leszünk”.

A fotózás részletei továbbra sem ismertek, ezeket a Kensington Palota még nem hozta nyilvánosságra. A karantént a család Norfolkban, Anmer Hall lakóhelyén töltötte.

A szakértők szerint az idei fotó egy kicsit különlegesebb volt, mint az eddigiek. A testbeszéd szakértője, Judi James a Daily Mailnek elmondta, a fotó arról árulkodik, hogy a családtagok nagyon közel állnak egymáshoz, de az “oszlop” mégis Katalin hercegné.

A lányát átkaroló cambridge-i hercegné védelmezően, biztonságot nyújtva fordul Sarolta hercegnő felé. Másrészt György herceg visszahúzódó mosolya az apjával való különleges kapcsolatról árulkodik. A férfiak a családban több időt kell együtt töltsenek, hogy a jövőbeli legfontosabb teendőket közösen oldják meg.

“Ez a póz a legszűkebb családi egységet jelzi, a háttérben és a ruházatukban föld és fás színek uralkodnak, ami arra is utal, hogy Vilmos és Katalin abban a természetes környezetben a legboldogabb, amelyet házasságukkor lakóhelyükként választottak. Anglesey egy letisztult, de mégis pazar környezet” – mondta James. Katalin úgy néz ki, mint a családi egység tartóoszlopa.

“Úgy tűnik, hogy William elismeri, hogy a felesége az erős szikla, felé hajol, mosolyog, és közben védelmezően támogatja a családját” – mondta James.

Fotó: kensingtonroyal/Instagram