Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A műsorvezető nagyon szeretné, ha a járványhelyzet véget érne. Ugyanakkor, ha visszatekint a 2020-as évére eseménydúsnak látja azt, amelyben számtalan szép, örömteli pillanat is megadatott neki és a családjának.

Műsorvezető, családanya, bolttulajdonos és számtalan, a családjuk életét bemutató vlogepizód megálmodója, készítője Ördög Nóra, aki fáradhatatlanul áll helyt élete minden frontján.

„Sokan kérdezik, hogyan van ennyi energiánk. Most az érzem, hogy csak sodródunk az eseményekkel. Elindul egy ötlet, egy kis csíra lesz belőle, de van mellette másik 4-5 dolog. Egymás után jöttek a dolgok, a kisbolt, a férjem tehetségkutatója… Belesodródtunk mindenbe. Egy biztos, 2020 nem volt eseménytelen és még csak azt se mondanám, hogy – annak ellenére, hogy a körülmények miatt nagyon sokat kellett újratervezni – rossz évünk volt. Kíváncsi vagyok, hogy 2021 mit hoz, ha nincs a járvány, mint nehezítő körülmény. Reméljük, most már véget ér az egész” – árulta el a műsorvezető, akit az utazás tölt fel igazán.

„Úgy voltunk vele, hogy a nyarat megtoljuk és szeptemberben elutazunk két hétre. Persze augusztusban már lehetett tudni, hogy ez nem így lesz. Nekünk tényleg az utazás az, ami kikapcsol, kiszakít mindenből. Meg kell tanulnunk itthon is úgy leengedni a fáradt olajat, hogy tudjunk rekreálódni. Az őszi szünetben belföldön lakóautóztunk a gyerekekkel, óriási kaland volt! Igyekszünk megtalálni azokat a dolgokat, amikkel ki tudjuk pihenni magunkat” – árulta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak Ördög Nóra.

A beszélgetés az alábbi videóban, a 48. perctől hallható:

Nyitókép: Ördög Nóra/Instagram