Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egykori ismerőse támadt neki az RTL Klub sztárjának.

Tokár Tamás a Fókusz új műsorvezetője
Fotó: RTL Klub/Mikófalvy Lajos

Komoly atrocitás érte az RTL Klub műsorvezetőjét, Tokár Tamást, amikor a hét végén az egyik plázában vásárolgatott. Egy férfi lépett oda hozzá és kiabálni kezdett vele.

„Ez a történet nagyon régről ered, az illetővel anno volt egy közös munkánk. Vadabbnál vadabb elképzelései voltak, követelőzni kezdett, végül megszakítottam vele minden kapcsolatot. Nem sokkal később azonban rátámadt az akkori barátnőmre” – nyilatkozta Tokár Tamás.

A Fókusz műsorvezetője mit sem sejtve vásárolgatott az egyik budapesti plázában, amikor hirtelen ismét összefutott régi ismerősével.

„Csütörtök este egyszer csak mögém lépett a plázában. Kiabálni kezdett, folyamatosan mondta a sérelmeit, az egész életét, minden gondját rám zúdította. Hiába próbáltam higgadtan, nyugodtan beszélni vele, egyszerűen nem lehetett rá hatni” – folytatta Tokár Tamás a Blikknek.

„Megfenyegetett, felsorolta, mivel és hogyan akar tönkretenni, majd lökdösődni kezdett. Ekkor érkeztek meg a bevásárlóközpont biztonsági őrei, akik lefogták és elvezették, majd rendőrt hívtam.

Annyira agresszív volt, hogy az sem érdekelte, hogy veszik a biztonsági kamerák és hány szemtanú van arra, hogy inzultált. Ám amikor meghallotta, hogy jönnek a rendőrök, elszaladt.” – nyilatkozta a csatorna műsorvezetője.

Tamás megtette a szükséges lépéseket, a rendőrök felvették a jegyzőkönyvet, majd elindult a folyamat.