Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ron Perlman, a 70 éves hollywoodi színész úgy döntött, hogy barátnőjéhez, a 47 éves Allison Dunbarhoz költözik. A színész szerint ez volt élete egyik legjobb döntése, hiszen miután szakított a feleségével, újra fiatalnak érzi magát.

A Hellboy sztárja 38 év házasság után, 2019 decemberében úgy döntött, hogy elhagyja feleségét, és a barátnőjéhez költözik.

Ron bevallotta, hogy “őrülten szerelmes” a gyönyörű szőke nőbe, így tovább már nem is tudná, és nem is akarja titkolni az érzéseit. Hosszú ideje ismerik egymást, már régóta barátok voltak, de kezdett komolyabbra fordulni köztük a kapcsolat, és úgy gondolták, hogy adnak egy esélyt a szerelemnek.

“Már régóta együtt járnak, de csak a járvány idején költöztek össze a kaliforniai Pasadenába. Ron Pelmar, amióta Allisonnal van, sokkal fiatalabbnak érzi magát, és egyáltalán nem érdekli a korkülönbség. Ismerősei azt mondták, hogy tökéletesen illenek egymáshoz, és kiegészítik egymást” – közölte a The Sun egyik forrása.

Ron Perlman szeretne hamar elválni feleségétől, és meg akarja kérni jelenlegi barátnője, Allison Dunbart kezét. Mindketten úgy érzik, hogy készen állnak arra, hogy megtegyék a nagy lépést az oltár felé.