Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A közkedvelt ausztrál színésznő teljesen megváltozott látványos fogyásának köszönhetően. A sztár legutóbbi nyilvános megjelenésekor alaposan meglepte a rajongóit: január óta ugyanis majdnem 20 kilót sikerült leadnia.

A 40 éves színésznőnek elege lett abból, hogy az emberek folyton a súlya miatt sértegetik, ezért úgy döntött, ideje változtatni az életén. Januárban megfogadta, hogy ez az év számára az egészség jegyében telik majd, és már sikerült is leadnia közel 20 kilót.

Sportolni kezdett, és egy személyi edző, Jono Castano segítségét kérte. A most készült képek arról tanúskodnak, hogy Rebelnek sikerült betartania az év elején tett fogadalmát: valóban egészségesnek tűnik. Ennek érdekében a sztár lemondott a finomított cukrokról és a gyorséttermi kajákról.

Természetesen továbbra is megenged magának egy-egy szelet süteményt, de nem esik túlzásokba. Rebel naponta legalább 10.000 lépést tesz meg, és kerüli a feldolgozott ételek fogyasztását.

„Sportruhába öltöztem, és sétálni kezdtem, odafigyelek rá, hogy megfelelően hidratáljam magamat, még a kanapén ülve is, és igyekszem kerülni a cukrot, valamint a gyorséttermi kajákat, ami elég nehéz lesz, így az ünnepek után, de meg akarom csinálni! Ki tart velem, hogy pozitív változásokat hozzunk ebben az évben?” – írta januárban Rebel Wilson az Instagramján.

A sztár személyi edzője, Jono Castano, egy hozzászólásban nemrég azt írta: „Csodálatosan nézel ki.” „Mesésen nézel ki! Minden munkád megtérült” – írta a színésznő egy rajongója.

Rebel Wilson az ausztráliai Sydney-ben született 1980. március 1-jén. Színésznő, író és producer. Miután 2003-ban végzett az Australian Theatre for Young People képzésével, vígjátéksorozatokban kezdett szerepelni (Pizza, The Wedge). Leginkább a Tökéletes hang Fat Amy, azaz Háj Amy karaktereként ismert.