Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 3 éves gyerek már tisztában van vele, hogyan kell tökéletesen előnyös szelfit készíteni, ami bizony nem egy hátrányos tulajdonság annak, akinek 26 ezer rajongója van az Instagramon.

Elensio Sulaj népes rajongótáborra tett szert a világhálón!

Az Instagram világában egyáltalán nem csoda, ha valaki több tízezer rajongóval rendelkezik, de, ha egy három évesről mondható el ugyanez, akkor egyértelmű, hogy a szülei is imádják ezt az életformát.

Elensio Sulaj, egy bájos angliai kisfiú a Hertfordshire megyei Waltham Cross-ból, az édesanyja, Enkeleda Sulaj segítségével vált influenszeré az Instagramon. Gondosan kiválasztja a ruháit, és a tökéletes helyet a pózoláshoz, valamint arra is figyel, hogy ezekben a ruhákban nehogy kimenjen játszani a kis Elensio. A 26 000 rajongót vonzó ruhák bizony nem kevés pénzbe kerülnek, hiszen olyan neves márkákban pózol Elensio, mint például a Burberry, Versace, Gucci, Givenchy, Moschino és Ralph Lauren!

Egyéves kora óta hipster!

Enkeleda 1 éves kora óta hipszternek öltözteti a fiát, azóta már megtanította szelfizni is, és különböző divatházaknak vállal “bemutatót”. Az utóbbi időben azonban Enkeleda nagyon sok kommentet kapott a TikTok felvételek miatt, azzal vádolják, hogy méregdrága, kényelmetlen és korának nem megfelelő ruhákba öltözteti a gyerekét. Vannak akik valósággal kínzásnak tekintik ezt a műveletet. Enkeleda elmondása szerint a kis Elensio imád pózolni, és a ruháit is ő választja meg, soha nem ad rá olyat, amit nem szeretne.

“Nagyon szeret pózolni, imádja, amikor fényképezik, és lelkesen követi nyomon, hogy mennyi követője van Instagramon” – mondta az édesanya.

“Nem számít, hogy mit mondanak a rosszindulatú követők, hiszen volt néhány olyan videó, amely nagyon berobbant a világhálón, az emberek imádták. Voltak cégek, akik megkerestek az együttműködés miatt. Mindig megvártam, hogy mit válaszol Elensio, soha nem döntöttem helyette én. Csak azt csinálja, amihez kedve van”.

“Volt néhány negatív megjegyzés a TikTok-on, ahol az emberek azt mondták, hogy ne viselje ezeket a ruhákat, mert ő csak egy gyerek, de nem szólhat bele senki az életünkbe, azt csinálunk, amit akarunk. Amíg Elension boldog, addig nem számít, mit gondolnak az emberek”.

“Mivel nagyon sok követője van, mindig oda kell figyelni arra, hogy milyen ruhát vesz fel, de azért nem hagyom, hogy esőben és sárban drága dizájner ruhákban játszódjon az udvaron”.