Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

77 éves korában elhunyt a Két pasi meg egy kicsi című sorozat színésznője.

Conchata Ferrell kedden hunyt el Sherman Oaksban, jelentette be a Warner Bros. Television. A színésznő 12 éven át játszott a nagysikerű Két pasi meg egy kicsi című sorozatban.

Chuck Lorre, a sorozat producere azt mondta róla, hogy olyan volt, mint egy szikla, a legjobb volt, sokat nevettek a forgatásokkor.

Ferrell májusban került kórházba, az intenzív osztályon ápolták több mint egy hónapon át, ahol színinfarktussal kezelték. Később dialízist kapott és gépek tartották életben.

Conchata Ferrell Bertát alakította a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban. Szerepéért kétszer jelölték Emmy-díjra, 2005-ben és 2007-ben. Charlie Sheen is megemlékezett róla Twitter oldalán, “igazi barátnak” nevezte az elhunyt színésznőt.

Ferrell Charlestonban született, majd a Marshall University-n szerzett diplomát. Előbb színházakban játszott, majd 1973-ban debütált a Broadway színpadán, később a televízióban is feltűnt. Karrierje során olyan sorozatokban szerepelt, mint a Buffy, a vámpírok réme, Jóbarátok, Vészhelyzet, és természetesen legnagyobb alakítása a Két pasi meg egy kicsi.

Arnold Andersonnal kötött házasságot, egy saját lánya lánya volt.