Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A negyedik stádiumú rákkal diagnosztizált színésznő a harcot választotta! “Még mindig óriási bennem az élni akarás”!

Csaknem három évvel azután, hogy 2015-ben mellrákkal kezelték, a színésznő elárulta, hogy újra ugyanazzal a betegséggel küzd, ezúttal a negyedik stádiumban van. A kétségbeesés helyett a harcot választotta: “még mindig óriási bennem az élni akarás!” – nyilatkozta.

Miután megkapta a diagnózist, Shannen Doherty mélyen elgondolkodott az élet nyújtotta lehetőségekről és játszmákról.

“Arra gondoltam: Oké, van egy rossz karmám? Miért ne lehetne rossz karmám?” – mondta a 49 éves színésznő az amerikai Elle magazinnak. “Elkezdtem részletesen átgondolni az életem, vajon mit tettem, és mit nem, amit talán kellet volna. Hogyan viselkedtem az emberekkel?”

“Az embereknek egy borzalmas kép él a fejükben a negyedik stádiumú rákos betegekről. Valószínűleg szürke köntöst viselnek, és értetlenül bámulnak ki, magukba roskadva a kórház ablakán” – mondta a színésznő férje, majd hozzátette: “Nem egy rákos embert látok, amikor Shannenre nézek. Ugyanazt a nőt látom, akibe beleszerettem. Egészségesen néz ki, és tele van életerővel” – tette hozzá.

“Nem ültem le leveleket írni. Ez valami, amit még meg kell tennem. Van, amit el akarok mondani anyámnak, és azt szeretném, hogy a férjem tudja, mit jelentett számomra” – árulta el a népszerű Beverly Hills 90210 sorozatban is szereplő színésznő.

Shannen Doherty bevallotta, hogy szeretne egy videófelvételt is készíteni. “De minden alkalommal, amikor elkezdem, minden olyan véglegesnek tűnik. Olyan érzés, mintha elbúcsúznék, de én nem búcsúzom. Úgy érzem magam, hogy egy nagyon-nagyon egészséges ember vagyok. Nehéz elszámolni a világgal, amikor úgy érzed, hogy 10–15 éved van legalább még élni. ”