Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Javában zajlik az Álarcos Énekes, az adásokat azonban megnehezíti a versenyzők, zsűrik és a műsorvezető betegsége is.

A koronavírus miatt Gáspár Lacinak több adást is fel kellett adnia, Liptai Claudia pedig szintén a betegség miatt esett ki az Álarcos Énekesből. Istenes Bence nem a koronavírus miatt betegedett le, három tesztje is negatív lett. Nemrég betegen vezette le az RTL Klub álarcos showját.

Istenes Bence Instagram-oldalán számolt be állapotáról.

“Az Instán a legtöbb ember a legszebb, legjobb pillanatait mutatja meg, ami azt is okozza, hogy vágyakozva nézzük milyen fantasztikus élete van másoknak. De ez egy hamis kép! Én is legtöbb esetben a csillogó részét mutatom meg az életemnek, pedig az csak egy nagyon kis szelet a tortából. A mai Álarcos Énekes adásának forgatása előtt pl olyan szinten lebetegedtem (nem korona, három negatív tesztem is volt közvetlen a forgatás előtt… a gyerekek hoztak haza valami vírust az oviból/bölcsiből), hogy bármire vágytam, de arra nem hogy vidáman forgassak 14 órát… de muszáj volt összeszednem magam és úgy megcsinálnom, hogy Ti, a nézők ebből semmit ne vegyetek észre és ugyanúgy szórakozzatok a tv előtt, mint minden héten, hiszen eltolni egy ilyen grandiózus produkció forgatását szinte lehetetlen. Ez is a szakmánk része, csak ritkán mutatjuk meg…” – írta a műsorvezető.

View this post on Instagram

Az Instán a legtöbb ember a legszebb, legjobb pillanatait mutatja meg, ami azt is okozza, h vágyakodva nézzük milyen fantasztikus élete van másoknak. De ez egy hamis kép! Én is legtöbb esetben a csillogó részét mutatom meg az életemnek, pedig az csak egy nagyon kis szelet a tortából. A mai Álarcos Énekes adásának forgatása előtt pl olyan szinten lebetegedtem (nem korona, három negatív tesztem is volt közvetlen a forgatás előtt… a gyerekek hoztak haza valami vírust az oviból/bölcsiből), hogy bármire vágytam, de arra nem h vidáman forgassak 14 órát… de muszáj volt összeszednem magam és úgy megcsinálnom, hogy Ti, a nézők ebből semmit ne vegyetek észre és ugyanúgy szórakozzatok a tv előtt, mint minden héten, hiszen eltolni egy ilyen grandiózus produkció forgatását szinte lehetetlen. Ez is a szakmánk része, csak ritkán mutatjuk meg…

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on