Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az eset egy hete történt, de a világsztár még ma sem tud túllépni rajta.

Egy hete mutatkozott be a Dancing with the Stars az TV2 műsorán, és vele együtt színpadra lépett Gabriela Spanic szappanoperasztár, aki úgy érzi, Schiffer Miklós egyik beszólása sértő volt rá.

Az ominózus mondat Schiffer Miklós divatszakértő szájából hangzott el a műsor végén: „Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni, ugye tudjátok, mire gondolok?”

Mindenkinek nyilvánvaló volt a zsűritag kire célzott, hiszen a Dancing with the Stars egyetlen világsztárja Gabriela Spanic, akinek produkcióját itt lehet megnézni.

“Őszinte leszek, még én is kellemetlenül és bántva éreztem magam Miklós kijelentése után. Rossz volt ott állni és ezt hallani. Ráadásul ez egy igazságtalan kijelentés volt, mert szerintem Gaby is ugyanolyan nagyszerű teljesítményt nyújtott, mint a többiek, s sosem kérte, hogy kivételezzenek vele” – mondta Andrei Mangra, Gabriela Spanic táncpartnere.

Az ügyben a színésznő is megszólalt, kifejtette egész életében azért küzdött, hogy a nőket ne érje hátrányos megkülönböztetés.

“Azon dolgozunk Andreijel, hogy hétről hétre jobb produkcióval állhassunk elő. Éppen ezért a zsűri által elmondottakra is odafigyelünk, fontos számunkra az építő jellegű kritika. Hiszen ez is hozzásegít ahhoz, hogy fejlődhessünk. Az azonban, amit Schiffer Miklós múlt szombaton mondott, vagyis, hogy „Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni”, kicsit szomorúvá tett. Azt is furcsállottam, hogy az előttem táncoló Détár Enikő produkciója után azt fejtegette, 40 év felett a nők már nem fiatalok. Lehet, hogy ez egy Coco Chanel-idézet volt, de az ő szájából ez másképpen hangzott és egyáltalán nem volt elegáns. Én egész életemben azért küzdöttem, hogy a nőket semmiféle hátrányos megkülönböztetés ne érje, és ne hozzák őket kellemetlen, kényelmetlen helyzetbe” – nyilatkozta a Borsnak Gabirela Spanic.