Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tragikus hír rázta meg a televíziós szakmát: 46 évesen elhunyt a magyar televíziós.

A televíziós műsorokat gyártó Show & Game Produkció Facebook-oldalán jelentette be a szomorú hírt, hogy 46 éves korában elhunyt munkatársuk, Várhidy Zsófia.

“A gyászoló család és barátok nevében is megtörten tudatjuk, hogy kedves munkatársunk, Várhidy Zsófia, akit mindannyian csak Manócskaként ismertünk és szerettünk, 2020. szeptember 24-én, 46 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt.

25 évet töltött a televíziós szakmában, érdeklődő fiatal lányból a szemünk láttára lett hihetetlenül profi, a hivatását mély alázattal és szenvedélyes szeretettel űző műsorkészítő. Ismét egy kitűnő, tehetséges munkatárs távozott el közülünk a személyében. Összeszámolni sem tudjuk, hány műsort készítettünk együtt. Különleges jelenség volt, érzékeny, nagylelkű, rendkívül segítőkész, és rajongva szerette a kollégáit. Bolondos lényét jól kifejezi ez a fénykép – emlékezzünk rá mindannyian így!

Búcsúztatásáról a későbbiekben hírt adunk. Legőszintébb együttérzésünket fejezzük ki szüleinek és a hozzá legközelebb állóknak!” – írták.

A gyászoló család és barátok nevében is megtörten tudatjuk, hogy kedves munkatársunk, Várhidy Zsófia, akit mindannyian…

Posted by Show & Game Produkció on Monday, September 28, 2020