Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tom Cruise közismerten a szcientológia egyház legelhivatottabb támogatója, ami miatt vélhetőleg házassága is véget Katie Holmes-al, de közös kislányuk, Suri is megszenvedte a válást, sőt a színész 7 éve nem is látta gyerekét.

Leah Rimini színésznő, Katie Holmes barátnője a New York Postnak nyilatkozva elárulta abbéli félelmét, hogy Tom nem tett le arról a szándékáról, hogy visszakapja lányát, mégpedig úgy, hogy Surit is bevonja a szcientológia világába, csak még kivár, mert úgy gondolja, hogy a kamasz lánynak még érnie, nőnie kell.

Leah elmondása szerint nagyon meglepte a bejelentés, amikor 2012-ben Katie úgy döntött, hogy elhagyja Tomot.

“Jól ismerem Katie-t, tudom, hogy míg ő is a szcientológia egyház tagja volt, nagyon elmélyült kapcsolatban élt Tommal, viszont idővel rájött, hogy ez egy veszélyes szekta, és muszáj lesz még időben kiszállni, mert a lánya többé nem fog biztonságban élni, és csak idő kérdése lett volna, míg az egyház vezetői és Tom el nem szakították volna Surit tőle” – mesélte Leah Rimini.

Leah Rimini 9 éves kora óta a szcientológia egyház tagja volt, de 2013-ban kilépett a szektából, mert nem értett egyet annak irányvonalával, amelyet David Miscavige igyekezett meghatározni.