Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Cameron Diaz feladta színészi életét? Őszintén minderről Gwyneth Paltrownak vallott!

Cameron Diaz Gwyneth Paltrow-nak beszélt arról a döntéséről, hogy feladja színészi karrierjét, és azt is kifejtette, hogy mi ösztönözte őt erre a lépésre.

Cameron Diaz csillogó karriert tudhat maga mögött, számos nagy játékfilmben szerepelt, és négyszer jelölték Golden Globe díjra. Mégis úgy döntött, hogy abbahagyja az egészet, és inkább visszavonul a csillogó-villogó hollywoodi élettől.

A film világából való távozásáról Gwyneth Paltrow-val beszélt az “In Goop Health: The Sessions” egyik epizódjában. Diaz beszélt az általa elindított új “Avaline” bormárkáról is.

“Úgy döntöttem, hogy más dolgokkal is akarok foglalkozni az életben” – kezdte Cameron.

“Hosszú ideig keményen dolgoztam, filmekben szerepeltem, filmeket készítettem, és ez nagyon felőrölt. Egyáltalán nem volt időm a magánéletemre már” – tette hozzá.

Amikor Paltrow megkérdezte tőle, hogy mit érzett, amikor lezárt egy ilyen nagy múltú filmes életet, azt válaszolta: “Hihetetlenül nyugodt voltam. Béke költözött a lelkembe, mert végre odafigyeltem magamra” – mondta mosolyogva.

”A filmes szakma egy nagyon intenzív életet igényel, állandóan ott vagy szem előtt, a magánéleted sem tabu, soha nem tudsz teljesen önmagad lenni. Nagyon sok energiát vesz igénybe ez a fajta élet. A filmezés egy tökéletes kifogás, hogy dolgoznod kell, és nincs időd másra. Rájöttem, hogy feladtam önmagam, feladtam az életem, és úgy éreztem, itt az ideje visszaszereznem az álmaim, a személyiségem. Felelősséget kell vállalnom az életemért” – vallotta a színésznő.