Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Fayth Ifil mindössze 12 éves, de már most ismert gyerekmodell és színésznő. Többek között olyan produkciókban szerepelt a londoni West Endben, mint a School of Rock és a Tina Turner Musical. Most pedig a Britain’s Got Talent színpadán is megmutatta tehetségét.

Szakmai tapasztalata ellenére Fayth meglehetősen izgult, amikor a négytagú zsűri (Simon Cowell, David Walliams, Alesha Dixon és Amanda Holden) elé lépett a válogatáson. De amikor eljött az éneklés ideje, semmi nem állhatott az útjába.

Egy klasszikus Tina Turner dalt adott elő, a Proud Mary-t, méghozzá olyan fantasztikusan, hogy bizonyára maga az énekesnő is büszke lenne rá.

Ráadásul nem csak a hangja lenyűgöző, de a színpadi mozgásában is az érződik, hogy ez a kislány sztárnak született.

Éneklés közben teljesen nyugodtnak tűnt, és a legnehezebb hangokat is csodálatos könnyedséggel énekelte ki. A közönség állva tapsolt neki, és a zsűritagok is láthatóan remekül szórakoztak.

A produkció után David Walliams mondott először véleményt, aki ezekkel a szavakkal dicsérte a 12 éves énekesnőt: „Nagyon ritkán fordul elő, hogy valaki fellép erre a színpadra, és rögtön azt gondolod, hogy szupersztárnak született.”

Ezután Simon Cowell is elhalmozta dicséretekkel, és még az aranygombot is megnyomta, ezáltal egyenes ágon bejuttatva a kislányt a tehetségkutató elődöntőjébe.

Fayth örömkönnyekben tört ki, szülei pedig azonnal csatlakoztak hozzá, hogy együtt ünnepelhessék a fantasztikus sikert. Pontosan ezek azok a pillanatok, amelyekért ezek a tehetségkutatók létrejöttek, és ez az a tehetség, amit a zsűritagok keresnek.

A videóban megnézheted a lélegzetelállító produkciót.