Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

„Fizettek azért, hogy ne fogyjak le”, mondja Rebel Wilson, aki arról beszélt, hogy sikerült leadnia a közelmúltban 18 kilót.

Rebel Wilson elmondta, most végre az egészségét helyezi előtérbe, miután annyi éven át fizették azért Hollywoodban, hogy megtartsa a plusz kilókat.

A 40 éves ausztrál színésznő nemrég felfedte, milyen érzelmi tortúrán kellett átesnie.

„Olyan munkám volt, ahol sokat fizettek nekem azért, hogy ne fogyjak le, és ez, különösen ezekben az időkben, alaposan összezavarhat.” – mesélte a Tökéletes hang trilógia sztárja a The Sunnak adott interjúban, ahol arról is szó esett, mekkora a hiány plus-size színésznőkben a szakmában.

Rebel, aki hihetetlen átalakulásának eredményeit az Instagramon is közzétette, az interjúban elmondta: „Márciusban töltöttem be a 40 évet, és megígértem magamnak, hogy ebben az évben az egészséges életmódra fogok összpontosítani. Nem csak arról van szó, hogy el akarok érni egy bizonyos számot, egy álomsúlyt. Itt ennél többről van szó, mentális értelemben, rá kell jönnöm, mi is volt az oka annak, hogy túlettem magam.”

Rebel, akit a Koszorúslányok és a Hogyan legyünk szinglik című filmekből is ismerhetnek a rajongók, azt mondta, megviselte érzelmileg a hollywoodi filmesek arra vonatkozó kérése, hogy ne fogyjon le, de most eltökélt szándéka fizikailag és szellemileg egyaránt keményen megdolgozni azért, hogy egészséges és boldog legyen.

View this post on Instagram

@vogueaustralia photo by Nicole Bentley

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

A színésznő, aki a „vicces duci nőként” került be a köztudatba a filmes szerepei alapján, elmondta, hogy hosszú sétákkal kezdte meg az egészséges életmód felé vezető utat, ezenkívül sok vizet iszik, és kerüli a cukrokat, szénhidrátokat.