Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 23 éves énekesnő első kisbabáját várja.

Nemrég derült ki a nagyközönség számára, hogy Radics Gigi Mikus Áron szobrásszal alkot egy párt. Az énekesnő most egy újabb örömhírt jelentett be: első közös gyereküket várják.

“A kint töltött időben elképesztően fáradékony voltam. Előfordult, hogy egy rövid séta közben meg kellett kérnem Áront, hogy üljünk le valahova, különben menet közben elalszom. Mindenféle ételtől undorodtam, rá se bírtam nézni. Már-már magamba kellett erőltetnem minden enni- és innivalót. Ez már több mint gyanús volt számomra. Felmerült bennem, hogy talán a pocakomban növekszik a furcsa közérzetem okozója. A hazaút előtt szerettem volna megbizonyosodni arról, hogy a sejtésem helyes vagy sem, vettem hát egy terhességi tesztet. Leírhatatlan érzés töltött el, amikor láttam, hogy pozitív lett. Egy étteremben, vacsora közben mondtam el Áronnak, hogy kisbabánk lesz” – mondta a Story magazinnak Radics Gigi.

Az énekesnő párja hatalmas örömmel fogadta a gyerekáldás hírét.

“Ahogy én, úgy ő is egy különös, örömteli sokkot kapott, tudva, hogy a gyerek óriási felelősség. Teljes mámorba kerültünk, kavarogtak bennünk az érzelmek. Aztán egymásra néztünk, mondván, hogy ez egy nagy, közös utazás kezdete, és megöleltük egymást. Nagyon izgatottak voltunk már akkor is, és ez a lelkesedésünk csak fokozódik, ahogy növekszik a baba. Áron már most mondogatja, hogy szeretné, ha lenne testvére a kisbabánknak.” – tette hozzá Radics Gigi, akinek új dala, az Újjászületünk pár nappal ezelőtt debütált.