Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az Éjjel-Nappal Budapest Mikije egy hete kapott agyvérzést, orvosai jelenleg mélyaltatásban tartják. Barátnője Georgina beszélt arról, hogy milyen most az állapota.

“Megvolt a CT-vizsgálat, az orvosok pedig azt mondták, egy picit jobb az eredménye, mint pár napja volt, és stabilabb az állapota is. Megtudtam, hogy mindenképpen szerencsés Laci, hiszen fiatal és nagyon jó kondícióban van, ez is elősegíti a gyógyulását. Az orvosok szerint szerencse, hogy nem hirtelen robbant szét a vérrög az agyában, hanem „csak” folyamatosan szivárgott, mert ha nem így van, akkor azonnal meghalt volna.” – mondta Georgina egy YouTube videóban.

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja jelenleg még altatásban van, de hamarosan felébreszti.

“Körülbelül egy hét múlva próbálják ébreszteni az altatásból. Ha magához tér, akkor elindulhat a javulás folyamata, de kérdéses, hogy ez sikerül-e, az biztos, hogy sok drukkolásra, imára és segítségre lesz szükségünk, amikor ezt megpróbálják. Már jelentkezett is egy intézmény vezetője, hogy vállalják Laci rehabilitációját, ha eljutunk oda. Bár most még nem reagál semmire, simogatom, fogom a kezét és telefonon lejátszom neki azokat a hangüzeneteket, dalokat, amiket a rajongói küldenek neki, remélem, és hiszem, hogy hallja ezeket” – mondta a férfi barátnője.