Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy kórházi nővér a Britain’s Got Talent-en hihetetlen érzelmeket mozgatott meg, az biztos, hogy sem a zsűri, sem a közönség soraiban szem nem maradt szárazon.

A januárban készített felvétel most került adásba, mondanivalója pedig aktuálisabb, mint eddig valaha. A dal szerzője és előadója Beth Porch, kórházi nővér, egy szál gitár kíséretével öntötte dalba a legmélyebb érzéseit.

A You Taught Me What Love Is (Megtanítottátok nekem, mi az a szeretet) című dalt az elmúlt 5 év daganatos betegekkel töltött időszaka inspirálta. A beteg gyerekek ápolásáról, a szülői ragaszkodásról, a köztük lévő hihetetlen kötelékről, és a szeretet mindent megtartó erejéről szól.

A fiatal ápolónő dalba foglalja azt is, hogy ha tehetné, átvállalná a gyerekekre kimért terhet, hogy boldog és önfeledt életet élhessenek. Elmondja azt is, hogy mennyi mindent tanult a szeretet fontosságáról, és, hogy a kis betegektől tanulta meg, hogy mi az igazi szeretet.

Az adás felvétele után nem sokkal Beth Porch elkezdett köhögni, és olyan tüneteket észlelt magán, hogy sejtette, ő is megfertőződött a vírussal, amivel az egész világ küzd. Szerencsére a fiatal szervezet sokkal könnyebben fel tudja venni a harcot a koronavírussal, és minden bizonnyal hamarosan fel is épül belőle.

Addig pedig érdemes megnézni ezt a szívhez szóló szerzeményt a szeretet erejéről!