Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hosszú hallgatás után visszatért a pop világába Priskin Gina, aki “Mindenhogy jó!” című új dalában belső harmóniájának megtalálásáról énekel.

Priskin Gina – akit 18 évesen csak „Gina”-ként ismert meg a zenekedvelő közönség – visszatért a popzenei világba. Hosszú évekig alattomos betegség nehezítette meg mindennapjait, de szerencsére már kigyógyult belőle teljesen. Az új dalának mondanivalója eme nehéz korszakát is érinti.

Generalizált szorongással küzdöttem, ami a világtól való félelmet jelenti. Ezzel pedig együtt élni hosszú éveken át, nagyon nehéz! Sok embernél akár egy rossz kapcsolat is elő tudja ezt hozni. Nálam a húszas éveim elején egyszer csak berobbant, és hét évig stabilan jelen volt. Szorongással éltem folyton, úgy feküdtem, úgy keltem, és úgy léptem színpadra – mesélte az énekesnő egy tavaly vele készült – interneten is megtalálható – interjúban.

A most 30-as éveiben járó különleges hangú énekesnő zenei karrierje fellendítésén fáradozik mostanság. Tavaly évvégén kezdett el dolgozni Hársházi Szabolcs dalszerző-producerrel. A közös munka első gyümölcse a most megjelent dal, amihez – Mohamed Fatima “Ragyog a szívem” című nagy slágerének szövegírója – Kotsy Krisztina írt dalszöveget.