Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Király Viktor és Virág Anita a legnagyobb titokban kelt egybe, az esküvőt Balatonfüreden tartották, nyáron pedig már érkezik a baba is.

Az esküvőt szűk családi körben rendezték, csak 40 fős vendégsereg kóstolta meg a három emeletes tortát. Viktor és Anita az énekes egyik koncertje után ismerkedett meg egymással, 2017 szeptemberében jöttek össze. A lánykérés Rómában, méghozzá egy különleges helyszínen történt.

“Anita éppen pénzérmét dobott a szökőkútba, ami a monda szerint azt jelenti, hogy még visszatér Rómába. Amikor felém fordult, én már térdeltem előtte, és dobogó szívvel vártam a választ a kérdésemre: Ugye, leszel a feleségem?” – mesélte Király Viktor.

Mivel Király Viktor folyamatosan fellépésekre jár, ezért az esküvő megszervezése sem volt egyszerű feladat az ifjú párnak, végül két hét alatt szervezték le a nagy napot.

Boldogságukat az is tetőzi, hogy nemrég kiderült a fiatal feleség gyereket vár. Király Viktor így reagált a hírre, hogy apuka lesz: “Először nem kapott levegőt, oly váratlanul érte a mondandóm, de utána egyfolytában csak nevetett, nagyon boldog volt. Bevallom, mindketten elsírtuk magunkat, de ezek az öröm könnyei voltak.”

Király Viktor feleségül vette szerelmét, Anitát! Az ifjú pár ráadásul szülői örömök elé néz, a ceremóniamester előtt már…

Posted by Story on Wednesday, January 8, 2020

Az esküvő további részleteiről a Story magazin legújabb számában lehet olvasni, ami mától már a boltok polcain található.