KezdőlapHírekBokor Ria számára a Sztárban Sztár Leszek! hozta meg a sikert

Bokor Ria számára a Sztárban Sztár Leszek! hozta meg a sikert

-

Lady Gaga Shallow című számával robbantott Bokor Ria a TV2-n nagy sikerrel futó Sztárban Sztár Leszek! című műsor válogatójában. Hajszál híján múlt, hogy Ria bejusson a döntőbe, de így is hatalmas sikert aratott, hiszen azóta is sok felkérést kap Ria Live Zenekarával, amellyel a közönség számára könnyedén befogadható, kedvelt pop-rock dalokat játszanak. Riát sokan felismerik az utcán és azóta is kizárólag kedves hozzászólásokat kap közösségi oldalán, sőt nemrégen a Rádió 1 reggeli műsorában is szóba került Ria tehetsége.

Hirdetés

Lady Gaga és Ria közötti hasonlóság vitathatatlan. „Igen, számomra is döbbenetes ez a hasonlóság és plusz még az is, hogy én is énekesnő vagyok és még a hangszínünk is hasonlít.

A Sztárban Sztár Leszek! óta még egy nagyszerű dolog történt velem és a zenekarommal, hiszen egy nívós szórakozóhely felkért, hogy zenekarommal állítsunk össze Best Of Gaga címmel egy műsort, melyre úgy látjuk, nagyon nagy igény van. Tavaly november végén már debütált is a zenekar hatalmas sikerrel és folytatódik a koncert idén is február 1-jén. A közösségi oldalamon minden információt meglehet erről tudni.”

Hirdetés

Azért Ria kihangsúlyozta, hogy ők nem Tribute zenekar, hiszen ez most egy hullám a Sztárban Sztár Leszek! műsor után, amit meglovagol a zenekar, de ők maradnak a saját dalok mellett, természetesen közben játszanak Lady Gaga dalokat is. Számukra a saját dalok közönséggel való megkedveltetése, megismertetése a legfontosabb – „Hiszen attól vagyok én Bokor Marianna, ha a saját dalaimon keresztül ismernek meg és nem mások dalán keresztül” – tette hozzá Ria.

Ria első nagylemeze 2015-ben jelent meg 12 saját dallal. Most pedig készíti a kis lemezét, amelyen szintén kizárólag saját dalok lesznek hallhatók. A dalok sikeressége érdekében Ria profi zenei producerekkel, zenészekkel, dalszövegírókkal dolgozik, mint például, Burai Krisztián, Szabó Leslie, Kállay Saunders András, Kulcsár Attila, Jakab Andrea.

„Nagyon szeretnék egy pompás kis lemezt kihozni, jó dalokkal és szeretettel, érzésekkel amit velem együtt énekel a közönség.” – mondta.

Ria gyerekkora óta élete része a zene, hiszen családjában több énekes is van, édesapja Bokor János, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett nóta énekes, 1985-ben kétszer is a legjobb férfi előadójának választották meg, bátyja pedig táncdal énekes.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek