Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az 51 éves, kanadai világhírű énekesnő, Celine Dion pályája mindig szárnyalt, díjakat zsebelt be, és hatalmas telt házas arénakoncerteket adott rengeteg országban. Azonban a magánélete sajnos nem mindig alakult ilyen fényesen, és a mélypont egyértelműen akkor volt, mikor 2016-ban szeretett férje és egyben menedzsere, René Angélil rákban életét vesztette.

Nemrég egy interjúban így nyilatkozott férje haláláról.

“Elveszteni a férjemet, a menedzseremet, gyermekeim apját, a legjobb barátomat… Azonban még mindig érzem a közelségét, a támogatását, azt, hogy jelen van. Leginkább az illatát, az érintését hiányolom, ahogyan megnevettetett. Mikor nem vagyok a színpadon, és belépek a hotelszobába, nincs akihez szólnom” – vallott őszintén érzéseiről az énekesnő.

Ennek ellenére Celine Dion közölte azt is, hogy már nem foglalkozik a múlttal, a fájdalommal, és készen áll akár egy új szerelemre is, ami azonban még egyelőre nincs kilátásban.

Az énekesnő és René 1994-ben házasodtak össze, első gyerekük 2001-ben jött világra, majd 2010-ben ikreik születtek.

“Ő tanított meg mindenre, ő volt az egyetlen férfi, akit szerettem, akit először megcsókoltam” – nyilatkozta a Celine Dion.