KezdőlapHírekEmlékszel még a Dallas szépfiújára? Így megöregedett Patrick Duffy!

Emlékszel még a Dallas szépfiújára? Így megöregedett Patrick Duffy!

-

A bajok láthatóan otthagyták nyomukat a külsején. Patrick Duffy, a híres színész, akit a nagysikerű Dallas sorozat Bobby Ewing megformálójaként ismert meg a közönség, alaposan megöregedett. Ma már nem hasonlít az egykori szépfiúra, aki volt.

Hirdetés

A 70 éves Patrick Duffy életét jócskán átszőtték a tragédiák, és ez az arcáról is leolvasható. A sok szenvedés, amin keresztülment, felismerhetetlen öregemberré tette.

Nemrég emlékezett meg szüleinek 33 évvel ezelőtti kegyetlen meggyilkolásáról. 1986 novemberében Terence és Marie Duffy Boulderban, Montana államban tartózkodtak saját kocsmájukban, amikor lelőtték őket. A gyilkosságot két férfi követte el, akiket a színész édesapja korábban kidobott a bárból. Egy darabig valahol máshol ittak, de később visszatértek, hogy bosszút álljanak.

Hirdetés

Patrick Duffy áttért a buddhizmusra, és úgy tartja, a vallás segítségével azóta is tartja a kapcsolatot elhunyt szüleivel. Azt mondja, megbocsátott a tetteseknek, mert példaértékű büntetésre, életfogytiglani börtönre ítélték őket.

https://www.instagram.com/p/B5AvrOxBlhk/

2012-ben újabb csapás érte a színészt, amikor bőrrákkal diagnosztizálták. Három műtétre volt szükség, hogy teljesen el tudják távolítani a gyilkos sejteket.

Öt évvel később, 2017-ben újabb tragédia sújtotta, amikor felesége, Carlyn, 77 éves korában elhunyt. Tragikus hirtelenséggel halt meg, nem szenvedett semmilyen betegségben, és ez a hirtelen veszteség letaglózta a színészt. Nagyon ragaszkodott a feleségéhez, jóllehet 10 évvel idősebb volt nála, hiszen a nő mellette állt, amikor szüleit meggyilkolták.

https://www.instagram.com/p/B39YEBiHOif/

Felesége elvesztése után a színésznek, akinek 14 millió dolláros vagyona van, már csak két fia jelent támaszt, a 45 éves Padraic Terence, és a 39 éves Conor.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek