Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szinetár Dóra igazán tudja, mi kell ahhoz, hogy egy gyereknek boldog gyerekkora legyen.

Szintár Dóra igazi mintaanyuka, olyan szeretettel és odaadással gondozza gyerekeit, hogy attól mindig ellágyul a szívünk. Az Operettszínház énekesnője gyakran posztol gyerekeiről közösségi oldalán, kedden kisfiával a kertben játszottak.

“Egy nagy őszi-kerti játék nyakig a levelekben és a már saras fűben, utána finom ebéd, aztán boldog alvás! És persze ebéd előtt gyors kézmosás, a ruhák meg mennek a mosógépbe. De nincs fertőtlenítés, nincs agyontisztogatás! Már a dédnagymamámtól is mindig azt hallottam, “a gyereknek kell a kosz”! A baktériumokra szükségünk van! Nyilván mi sem ülünk koszosan az asztalhoz, de a legjobb kinti játékok bizony kosszal járnak, és akkor tudom, hogy egy gyerek igazán jót játszott a szabadban, ha jó koszos lett a végére!” – írta Szinetár Dóra Instagram oldalára.

View this post on Instagram

Egy nagy őszi-kerti játék nyakig a levelekben és a már saras fűben, utána finom ebéd, aztán boldog alvás! És persze ebéd előtt gyors kézmosás, a ruhák meg mennek a mosógépbe. De nincs fertőtlenítés, nincs agyontisztogatás! Már a dédnagymamámtól is mindig azt hallottam, “a gyereknek kell a kosz”! A baktériumokra szükségünk van! Nyilván mi sem ülünk koszosan az asztalhoz, de a legjobb kinti játékok bizony kosszal járnak, és akkor tudom, hogy egy gyerek igazán jót játszott a szabadban, ha jó koszos lett a végére! Ha nektek is van koszos-boldog gyereketek, küldjetek róla képet, hogy nyerhessetek dm utalványt, Greenbiotic ajándékcsomagot és fődíjként családi pihenést a gyerekbarát Kolping Hotelben! Ehhez : látogassatok el még októberben a Greenbiotic Facebook oldalára (https://bit.ly/2nxCznh), és küldjétek el a képet a Greenbioticnak Messenger üzenetben! Jó játékot! És sok boldog koszos gyereket nektek is!!! 👶🏼🛁😍😴#reklám #kicsifiam #benjibabám #nagyonalszik #jokoszoslett #drmaszat , #akoszosgyerekaboldoggyerek, #greenbiotic, #eletbarattisztasag, #kolpinghotel, #dm_magyarorszag

A post shared by Szinetár Dóra Official (@szinetardora) on