Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sussex hercegnője igen keménynek írta le az elmúlt egy évét a brit királyi családban.

A volt amerikai színésznő egy interjúban árulta el, megpróbált megbirkózni a körülötte lévő felhajtással és a sajtó nyomásával, de nem volt felkészülve a média ilyen nagymértékű érdeklődésére. Barátai figyelmeztették, hogy ne menjen hozzá Harry herceghez.

“Nehéz. Nem hiszem, hogy bárki is megértené, és őszintén, nem bevallom, fogalmam sem volt, hogy ilyen nehéz lesz… de amikor találkoztam az új férjemmel a barátaim nagyon örültek nekem, mert boldog voltam, de a brit barátaim azt mondták: ‘Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű ember, de nem kellene hozzámenned, mert a brit sajtó tönkre fogja tenni az életed.'” – mondta Meghan Markle az ITV dokumentumfilmjében.

Harry herceg és Meghan Markle igen sok támadást kapott az elmúlt hónapokban a brit bulvársajtóban, ezért több publikációt is perbe adtak, a Mail on Sundayt például azért, mert nyilvánosságra hozta Meghan Markle levelét, amit apjának írt.

Meghan Markle pár nappal adott megható interjút Afrikában, ahol a riporternek elárulta nagyon megviselték az elmúlt egy évben felröppenő pletykák, várandósága alatt még érzékenyebben reagált a figyelemre, ez még inkább fokozódott, mióta megszületett kisfia.

A hercegné láthatóan nincs jó állapotban, el is pityeregte magát.