Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kocsis Dénes végre megszólalt Fehér Balázsék vádjára.

Hatalmas botrány keveredett a Nyerő Párosban azután, hogy Fehér Balázs és párja, Eszter azzal vádolta meg Kocsis Déneséket, hogy mindvégig flörtöltek velük, ezért lehúzták a vasfüggönyt és kiejtették a játékból.

“A kiesés pillanatában realizálódott az, hogy problémájuk van velünk. Ez nagy meglepetés volt, hideg zuhany. Nem jöttek ki elköszönni, amiből éreztük, hogy valami nagy hibát követhettünk el, de nem tudtuk, mit.” – nyilatkozta a Borsnak Kocsis Dénes.

A színész azt is elmondta, a Nyerő Párosban semmit nem érzékeltek abból, hogy valami baj lenne, az volt benne a legrosszabb, hogy nem tudták megvédeni magukat.

“Az érzéseikkel nem lehet vitatkozni, de soha nem próbáltunk meg velük flörtölni. Istenes Bencéékkel hülyéskedtünk, de őket régóta ismerjük, ez belefért. Velük még tréfából sem engedtünk meg ilyet. Nem tudom, talán Eszter féltékenységéből fakadhatott. Soha nem cserélném le a menyasszonyomat, jövő nyáron feleségül szeretném venni. Azért mentünk be, hogy kipróbáljuk magunkat, a kapcsolatunkat, ismerjünk meg új embereket. Szerettük a játékot, a párosokat, ez az incidens nem ronthatja el az élményt. Ezek az ő démonjaik.” – mondta a lapban Kocsis Dénes.