Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Gyökeresen megváltozott a spanyol macsó élete, amióta édesapa lett. Enrique Iglesias valósággal elolvad, amikor ikergyermekei, Lucy és Nicholas társaságában lehet, ezért minden egyes perc, melyet velük tölthet, igazi kincs a számára.

Enrique Iglesias időnként a rajongóival is megoszt néhány morzsát abból a boldogságból, melyben naponta része van. Így ragadta meg a mi figyelmünket is az a cuki videó, amit az énekes Instagram oldalán publikált.

Épp a kislányával, a 2 éves Lucyval szórakozik: egy fülbemászó gyermekdal ritmusaira táncolnak, pontosabban a kislány tapsikolva ugrándozik örömében, miközben az apukája óriáslépésekben lép át fölötte.

View this post on Instagram

??

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova ikrei 2017 decemberében jöttek a világra. A két világsztár igyekezett minél kevesebbet kitenni a gyerkőcöket a média figyelmének, ezért tényleg csak nagyon ritkán engednek betekintést a családi életükbe.

Ettől eltekintve, Lucy és Nicholas rengeteg boldog perccel és élménnyel ajándékozza meg őket, melyek legaranyosabbjait büszkén mutogatják a rajongóiknak is.