KezdőlapHírekGáspár Zsolti megmutatta soha nem látott gyerekeit

Gáspár Zsolti megmutatta soha nem látott gyerekeit

-

Győzike testvére megmutatta három gyerekét.

Gáspár Zsoltit már a Győzike showban megismerhette az ország, ám a nézők valódi személyiségét az Ázsia Expressz 2-ben ismerhették meg, ahol Gáspár Evelinnel közösen szerepelt. Bár életéről többször is beszélt, gyerekeit soha nem mutatta meg ezidáig, ám a Best magazinnal kivételt tett.

Gáspár Zsolti a lapnak bevallotta, ha gyereknevelésről van szó, akkor igazi tyúkanyó lesz, de otthon ebben a kérdésben nem ő hordja a nadrágot. Győzike öccsének legidősebb lánya, Gabica 22 éves, míg az ikrek, Nikolasz és Nikol 18 évesek.

Gabica személyi edzőnek tanul, Nikol és Nikolasz jövőre érettségiznek. Gáspár Zsolti azt is elárulta, mire a legbüszkébb.

https://www.facebook.com/abestmagazin/photos/a.1512145692353534/2508985046002922/?type=3&theater

“Talán arra vagyok a legbüszkébb a leginkább, hogy mindig odafigyelnek egymásra. Sokszor elmondtuk nekik, hogy a családnál nincs fontosabb. Mi is figyelünk egymásra Győzővel. Igaz, egy héten hatszor a mai napig össze tudunk szólalkozni, de azért vasárnapra mindig kibékülünk. Csak egy fal választ el minket egymástól, közös portán élünk már 25 éve. De jól megvagyunk, tudjuk, hogy a testvér az egyik legnagyobb támaszunk” – mondta Zsolti a lapnak.

Színes

Hírek