Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Nyerő Párosban könnyezett Flour Tomi.

Flour Tomi szinte mindenből viccet csinál, mindig kész egy poénra, érzelmes oldalát ritkán láthatják a nézők, és a rajongók. Ám a Nyerő Párosban most mégis megmutatta sebezhető oldalát a WellHello énekese, ugyanis úgy alakult, hogy Kocsis Dénesékkel együtt kerültek a veszélyzónába.

A sztár elárulta, egyre fontosabb lesz neki a játék, barátnőjével, Mesivel egyre közelebb kerülnek, kapcsolatuk is megerősödik. Flour Tomi el is érzékenyült a kamerák előtt.

„Mi nem élünk együtt, ez egy tök másfajta kapcsolat. Az is bennem volt, hogy a hatodik nap azt mondom, hogy már idegesít… Mert eddig csak öt napot voltunk egyszerre együtt. De közben meg nem ez lett, hanem átléptünk egy másik szintre. Amit alapból nem hiszem, hogy ennyi idő alatt elértünk volna. Úgy érzem a feladatok által is, és hogy rátértünk olyan témákra is, amikre eddig nem, mélyült a kapcsolatunk.” – mondta Flour.

A tegnap esti adásban egy kisebb botrány is kialakult, amikor Fehér Balázs olyant mondott egyik versenyzőre, amin mindenki meglepődött.