Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy rutinvizsgálat kapcsán, a 49 éves Samantha Last szörnyű hírrel szembesült: kiderült, már csak hetei vannak hátra. A nő négy gyermek édesanyja, és népszerű vlogger a hazájában, videóit emberek milliói követik nap mint nap. Samantha ezúttal sem titkolózott a rajongói előtt, szívbemarkoló üzenetben közölte velük a tragikus hírt.

A nő egy banálisnak tűnő fejfájás miatt fordult orvoshoz. Tény, hogy a tünetei egyre durvábbak lettek, de álmában sem gondolta volna, hogy több állna mögöttük egy egyszerű migrénnél. A vizsgálat során azonban kiderült, méretes daganat lapul Samantha koponyájában.

A vloggernő azonnal közölte a sokkoló hírt a rajongóival. Egy videót töltött fel saját YouTube-csatornájára, melyben kertelés nélkül elmondta, egy teljesen átlagosnak induló reggel hogyan csapott át élete legrosszabb rémálmába.

Erős fejfájásra ébredt, ezért orvoshoz ment, ott pedig kiderült, végső stádiumú agytumora van. A szakemberek mindössze annyit mondhattak neki, menjen haza, és töltsön minél több időt a családjával.

“Annyira, de annyira sajnálom, hogy ilyen szörnyen rossz hírt kell közölnöm veletek, és hogy már nincs meg bennem az a báj és szikra, amihez hozzászoktatok. Egyedül az számít most, hogy kényelemben érezzem magam, és a szeretteim vegyenek körül. Ez lesz az utolsó videóm, melyet feltöltök a YouTube-ra. Szeretném, ha mellettem állnátok ebben a végső utazásban. Ezennel búcsút veszek tőletek.” – üzente Samantha Last.

A vloggernő arról is beszámolt, miként szeretné eltölteni élete utolsó heteit: a családja körében és kirándulással, ugyanis újra tervezi látogatni a kedvenc helyeit. Rajongói azonban hisznek a csodában, és kitartóan remélik, hogy a 49 esztendős családanya valamilyen módon mégis felépül, és leküzdi a betegséget.