Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az 51 éves Céline Dion érett, magabiztos nő, aki nem fél attól, hogy smink nélkül álljon a kamerák elé. Mivel az utóbbi időben rengeteg kritikát kapott a külseje miatt – a rajongói főként azt hányták a szemére, hogy túlzásba viszi a fogyókúrát, és már-már kórosan sovány -, a díva egy új dallal és videóval vág vissza, melynek címe Imperfections.

A kisfilmhez az énekesnő visszautasította a sminket, és a maga természetességében dalolja a verssorokat: “Megvannak a saját hibáim. A sebhelyeimet kell elrejtenem.”

Céline Dion november 15-én tervezi piacra dobni legújabb stúdiólemezét, az első angol nyelvű albumot az utóbbi hat évben. A korong címe Courage, és elérhető lesz standard, illetve deluxe változatban is. A lemezről három felvételt is bemutatott már az énekesnő: a Lying Down és a címadó Courage után most az Imperfection-ről is lerántja a leplet.

Céline Dion mindemellett egy turnét is útnak indított, mely szülővárosában, Quebecben debütált, és valamikor 2020-ban ér véget, érintve Magyarországot (június 7-én) és Romániát (július 29-én).