Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Valahányszor megjelenik egy nyilvános eseményen, minden szempár rá szegeződik.

Nem csoda, hisz az öltözködési stílusában rejlő egyszerűség és kifinomult elegancia mindenkit levesz a lábáról. Ez történt legutóbb is, egy londoni kerti partin, ahol Katalin hercegné azon túl, hogy ragyogott, egy aprócska kis gesztust is tett, amitől sokan felkapták a fejüket: vajon ismét várandós?

Cambridge hercegnéje napról napra elbűvölőbb. Immár nyolc éve Vilmos herceg hitvese, és a kettőjük boldogsága ugyanolyan meghitt most is, mint a legelején. Három gyönyörű gyermek édesanyja, és nagy esély van arra, hogy úton legyen a negyedik, már amennyiben az aprócska jelekre és a rajongók fantáziájára hagyatkozunk.

Katalin ugyanis óvón érintette meg többször is a pocakját a Garden Wisley keretében megszervezett eseményen, ahol egy új gyerekpark avatását ünnepelték. Arcáról csak úgy sugárzott a boldogság, időnként pedig a kezét a pocakján pihentette – ez tűnt fel a kíváncsi szempároknak, mint ahogyan az is, hogy a csodálatos virágmintás ruhája alól olykor-olykor egy gömbölyű kis terhes-pocak látszott kikerekedni.

Vilmos és Katalin többször is megemlegette, hogy négy gyereket szeretne, de az utóbbi időben már nem esett szó egy negyedik trónörökös érkezéséről. A hercegnét amúgy is megviselték eddigi terhességei, ugyanis mindhárom alatt komoly rosszullétekkel küszködött. Ez azonban nem akadály, és minden bizonnyal Katalint sem rettenti vissza, így hát lehetséges, hogy a negyedik baba korábban fog érkezni, mint azt bárki is várta volna.