KezdőlapHírekÍgy megnőttek Terry Black örökbefogadott gyerekei

Így megnőttek Terry Black örökbefogadott gyerekei

-

Terry Black 71 éves korában hunyt el egy németországi kórházban.

Hirdetés

Terry Black, azaz Rácz Károly 71 éves korában, hétfőn hunyt el egy németországi kórházban, miután korábban műtétet hajtottak végre rajta. Örökbefogadott gyerekei, a 17 éves Dani és a 14 éves Fanny, megrendültek édesapjuk halála után.

Bangó Marika, a múvész fogadott lánya elárulta, Terry Black gyerekei németországban képzelik el jövőjüket.

Hirdetés

„Tudom, hogy rengetegen féltik a gyerekeket a tragédia után, de Terry alaposan felkészítette őket. Rengeteg betegsége dacára sohasem mutatta előttük, hogy nem tudni, mennyi ideje maradt hátra. Sokszor operálták a szívével, nagyon magas volt a vérnyomása. Mondogatta, hogy ez a nyár elviszi, de nem hittünk neki, mert mindig viccelt, jókedvű volt. Még vasárnap is, amikor utoljára telefonon beszéltem vele a kórházban.” – mondta a Blikknek Bangó Marika.

Terry Black gyerekeit úgy nevelte, hogy önállóak legyenek, bár azt még nem lehet tudni, hogy boldogul majd a két kamasz. Az előadóművész gyerekei megszokták már a standbergi iskolát, barátaik vannak ott, ők már oda tartoznak, nem lehet onnan őket kiszakítani.

„Terry úgy nevelte őket, hogy el tudják látni magukat. Bár naponta sütött-főzött, kiszolgálta a gyerekeit, de igyekezett önállóságra is tanítani őket. Dani tud vigyázni a kishúgára.” – vélekedett Bangó Marika.

Dani közvetlenül Terry Black halála után vallott a lapnak.

„Nem voltunk apu mellett, amikor elment. A szomszédot értesítette a kórház, mivel mi még kiskorúak vagyunk. Már a kórházban az orvos egyből azt kérdezte, hogy hány éves vagyok. Megjelent a gyámhatóság segítője is, aki megnyugtatott, hogy mivel szeptember 28-án tizennyolc éves leszek, nem kerülünk intézetbe. Lehetek a húgom gondviselője még úgy is, hogy tanulok, azt ígérték támogatnak majd ebben. Most is segítenek intézni a hivatalos iratokat.” – árulta el a Blikknek Terry Black nevelt fia.

Terry Black azt kérte fiától, ha meghal, Magyarországon szórják szét a hamvait.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek