KezdőlapHírekHajba kapott volna Kate Middleton és Meghan Markle? Íme a fotók, melyek...

Hajba kapott volna Kate Middleton és Meghan Markle? Íme a fotók, melyek lázban tartják a világhálót

-

Lépten-nyomon azt olvasni, a viszony Cambridge és Sussex hercegnéje között egyre aggasztóbb. Bár a nyilvánosság előtt úgy viselkednek egymással, mint a legjobb barátnők, a Palota falai mögött állítólag komoly feszültség uralkodik a két sógornő között.

Hirdetés

Sajnos ezidáig csak spekulációk és pletykák keringnek arról, hogy tényleg Meghan miatt hidegült volna el egymástól Harry és Vilmos herceg. Mint ahogyan sokan arról ábrándoznak, ahogy a két hercegné végre egymásnak esik, az ex-színésznő elviselhetetlen rigolyái miatt.

Alison Jackson fényképész, akit a fals-fotók megkoronázatlan királynőjeként is ismernek, megvalósította a képzeletet: egy olyan jelenetet állított fel, melyben Kate Middleton és Meghan Markle nem épp hercegné módjára összeverekszik. A fotók azonnal felkerültek a világhálóra, és fotótűzként terjedtek.

Hirdetés

A brit királyi család két sógornője közti összetűzés messze túlmegy a szócsatán: a fotókon egyértelműen látszik, amint egymás haját cibálják, és Jackson vízióiban bizony Kate az, aki a rövidebbet húzza.

Több cikk is megjelent már arról, hogy amióta Meghan Markle a brit királyi család tagja, az uralkodóház élete fenekestől felfordult. Sok bennfentes nevezte makacsnak és elviselhetetlennek Sussex hercegnéjét, sőt, Meghan állítólag könnyekig sértette Katalin hercegnét is, amikor az esküvője előtt közölte vele az elvárásait Sarolta hercegnő udvarhölgyi viseletével kapcsolatban.

Kate azonban minden eddigi állítást tagad, mi több, illendően és szeretettel beszél a sógornőjéről.

„Igen, nagyon örülök Meghannek és az új királyi bébinek. Különleges pillanat az érkezése, és mivel Györgynek, Saroltának és Lajosnak unokatestvére lesz, felettébb különleges.” – fogalmazott Cambridge hercegnéje a Leicester Egyetemnél tett korábbi látogatása során.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek