Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az énekesnő szerint boldogsága miatt hagyják el barátai.

Tóth Vera élete végre révbe ért, az elmúlt időszakban sokat fogyott, jól érzi magát a bőrében és végre a magánélete is rendben van, rátalált a szerelem.

Az énekesnő a Story magazinnak elárulta, egyre több barátja pártol el tőle, ezt már a fogyása során is észrevette, amikor rátalált a szerelem, még inkább lemorzsolódtak egykori barátai. A Megasztár egykori győztese azonban nem bánkódik emiatt, csak a jó dolgokra hajlandó koncentrálni az életében.

„Mióta Zolival együtt vagyunk, alig maradt egy-két barátom. Érdekes tapasztalat volt, de nem bánom. Legalább tudom, kire számíthatok. Már a fogyásom után is sokat tanultam, akkor is számtalanszor találkoztam irigységgel. Mégsem vagyok hajlandó rosszul érezni magam a boldogságom miatt. Az a legszomorúbb, hogy hiába próbáltam megbeszélni a vélt barátokkal a problémát, nem mernek őszinték lenni velem.” – mondta az énekesnő a lapnak.

Már a gyerekvállaláson gondolkozik Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán. Az énekesnő azt mondja, ők ketten olyanok, mint egy…

Posted by Story on Wednesday, July 17, 2019

“Úgy érzem, én semmit nem változtam, ugyanaz a bohém csaj vagyok, aki előtte voltam. A legjobb, amit ezek után tehetek, hogy igyekszem a jó dolgokra koncentrálni, észrevenni, megélni a szép pillanatokat. Sosem felejtek el hálát adni, amiért vannak szüleim, testvérem, párom és kulcs, amivel kinyitom az otthonom ajtaját.” – tette hozzá Vera, aki már a gyerekvállaláson gondolkozik párjával, Pauli Zoltánnal.