KezdőlapZeneVideóklipekMadonna ismét megkongatja a vészharangot: megjelent a popkirálynő legújabb sokkoló videója!

Madonna ismét megkongatja a vészharangot: megjelent a popkirálynő legújabb sokkoló videója!

-

A fegyveres erőszak pusztító erejéről és annak súlyos következményeiről forgatott videót Madonna. Az énekesnő God Control című felvételét kíséri a kisfilm, melyben sokkoló képkockák illusztrálják a fegyverhasználat végzetes eredményét. A vizuális anyag megtekintése kiskorúak számára nem ajánlott.

Hirdetés

A videóban egy klubbeli lövöldözés elevenedik fel, és emberek tucatjai tüntetnek a fegyveres erőszak ellen.

„Művészként is szeretném felhívni a figyelmet az Amerikában fennálló problémára, ami immár irányíthatatlan, és ártatlanok életébe kerül.” – nyilatkozta Madonna egy sajtóközlemény formájában.

Hirdetés

„Ennek a krízisnek csakis úgy lehet véget vetni, ha a törvényhozóink is közbelépnek, és megmódosítják a törvényt, mely nem képes mindannyiunknak védelmet nyújtani.” – tette hozzá a popsztár.

A God Control című klip egy idézettel zárul, Angela Davis aktivista szavaival, és Madonna könnyben úszó arcával: „I am no longer accepting the things I cannot change. I am changing the things I cannot accept.” Azaz, „Többé már nem fogadom el azokat a dolgokat, amelyeken nem tudok változtatni. Megváltoztatom azokat a dolgokat, amiket nem vagyok képes elfogadni.”

A felvétel a hatodik kislemez Madonna Madame X című stúdióalbumáról, mely június 14-én került a boltokba.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek