Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Ed Sheeran legújabb videóklipje, melyet a Beautiful People című dala mellé forgatott. A vizuális anyaggal a világsztár újabb bombát robbant: ellentétbe állítja a magazinok címlapjáról sugárzó eszmei szépséget a valósággal. Sheeran ütős üzenetet is közöl: sem a pénz, sem pedig a szépség nem tesz minket boldoggá.

Az átlagemberé a főszerep a brit popcsillag legújabb kisfilmjében. Akiket a képkockák többségén látunk, nem azok a személyek, akik reklámokban és filmekben szerepelnek. Természetesen ők is színre lépnek, de nem róluk szól a Beautiful People (Szép emberek) című dal, hanem az olyan emberekről, mint te vagy én, akiknek normális állásuk van, és akikben nincs meg az a tökéletes szépség, amelyre akaratlanul is mindannyian áhítozunk.

A videóklip is azt bizonyítja, az átlagemberek, akik normális életet élnek, sokkal boldogabbak, mint a hollywoodi csillogás világában élők. És végeredményben sem a szépség, sem pedig a hírnév nem garantálja a beteljesült boldogságot.

A Beautiful People egy duett Khaliddal, és a No. 6 collaborations című nagylemezen található, mely július 12-én debütál.