Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bernie Ecclestone Michael Schumacher állapotáról beszélt.

Bernie Ecclestone nyilatkozata Michael Schumacher egészségi állapotáról megdöbbentette a Forma 1-es pilóta rajongóit. Bernie Ecclestone azt mondta, Schumacher “jelen pillanatban nincs velünk”.

A legendás Forma 1-es pilóta 2013-ban szenvedett síbalesetet, közvetlen ezután családja minden médiummal megszakította a kapcsolatot, állapotáról alig lehet tudni valamit, az viszont biztos, hogy nincs jó állapotban. Bernie Ecclestone egy decemberben megjelenő, a Schumacher család teljes támogatását élvező dokumentumfilmben tette a fenti kijelentést.

A “Schumacher” című dokumentumfilm részletesen bemutatja Michael Schumacher pályafutását, életét és tragikus balesetét. Az előzetest osztották meg a német médiával, ebben hangzott el Bernie Ecclestone nyilatkozata, amely pontosan így szól: “Jelen pillanatban nincs velünk. De ha jobban lesz, megválaszolja az összes kérdést”.

A kijelentés egyszerre keltett pánikot és reményt a rajongók között. Egy német napilap szerint most nyilvánvalóvá vált, hogy a baleset következményei még mindig hatnak Michael Schumacher életére, ám remény is van arra, hogy jobban lesz.