Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Királyi szakértőnél ütötte ki a biztosítékot Sussex hercegnéje, miután a Harry-től kapott eljegyzési gyűrűjét megmódosíttatta, és mellette egy másik csillogó ékszerrel is mutatkozott. A Majesty Magazine főszerkesztője annyira bedühödött, hogy azonnal interjút adott a gesztusról, melyet illetlennek és gyalázatosnak minősített.

A fotók Meghan Markle „felfrissített” ékszeréről tegnapelőtt kerültek napvilágra. Állítólag a hercegné azért egészítette ki a férjétől kapott hatalmas gyémántgyűrűt, hogy az sokkal kecsesebbnek látsszon. Ám ezzel alaposan felkavarta az állóvizet, ugyanis a királyi család női tagjainak jegygyűrűje történelmi jelentőségű, és nem lehet azt csak úgy, bárki kénye-kedve szerint alakítgatni, annak érintetlennek kell maradnia – hangsúlyozza Ingrid Seward, a Majesty Magazine királyi lap főszerkesztője.

A szakértő a következőket nyilatkozta a Fabulous Digitalnak: „Egy királyi eljegyzési gyűrű része a történelemnek, nemcsak egy ékszer, melyet csak úgy felfrissítünk, amikor unalmassá válik.”

A hírt Arabel Lebrusan, ékszerész-szakértő is megerősítette, mely szerint Sussex hercegnéjének jegygyűrűje valóban módosítást szenvedett, tehát Meghan nem pusztán kiegészítette azt egy másikkal, hanem az eredetit is megváltoztatta – kivékonyíttatta és sok apró gyémánttal is berakatta. Szerinte az ékszer így sokkal „amerikaibb”, ráadásul ez már divat, hogy a hírességek megmódosíttatják az eljegyzési gyűrűiket.

Bal oldalon az eredeti, jobb oldalon az új gyűrű látható.

„Számos celeb csinálja ezt azért, hogy a központi kő sokkal nagyobbnak tűnjön, ezáltal elérve a wow-effektust.” – fogalmazott Lebrusan. Hozzátette: „apró kis gyémántok ékesítik most a jegygyűrű két oldalát, és maga a gyűrű is sokkal keskenyebbnek látszik, mint volt. A gyémántok aranyba foglalása nagyon aprólékos munka, ami azt jelenti, minimális a fém jelenléte a kövek között, ami maximálisan kiaknázza a kis gyémántok csillogását.” Arabel azt is elmondta, szerinte Meghan új gyűrűje „tökéletesen illik a stílusához, és a kecses ujjacskáin is előnyösen mutat.”

A hercegné új eljegyzési gyűrűje a Trooping the Colour nevű nyilvános eseményen keltett feltűnést, még e hónap elején. De sokan azt állítják, Meghan már korábban is viselte a „felfrissített” verziót, csak senki sem tulajdonított neki nagy szerepet, mivel azt gondolták, Harry ajándéka volt a feleségének, Archie születése alkalmából.

Hogy pontosan mikor is módosíttatta meg a hercegné a jegygyűrűjét, nem tudni, mivel a várandósságának utolsó periódusában nem viselte azt.