Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Keanu Reeves egyike azon keveseknek, akiket a nagyérdemű önmagukért kedvel. Talán nincs is ember ezen a világon, akinek ne lenne szimpatikus, vagy aki bármi rosszat is mondhat Hollywood egyik legragyogóbb csillagáról! Szerény és visszahúzódó, a színész sosem viselkedett úgy, mint egy világsztár. Mindig is a jóérzés vezérelte, teljesen függetlenül a reflektorfénytől.

Bár nem a szavak embere, és nem is szeret beszédeket tartani, mégis, valahányszor megszólal vagy nyilatkozatot tesz, egyre szeretnivalóbb! Tény, hogy minden szót valósággal ki kell csikarni belőle, mégis amit mond, az sokak számára tanulságos és megfontolandó.

Keanu Reeves, aki most már egy videójáték főszereplője is lett, nemrégiben egy TV-műsor meghívottjaként adott interjút. Az 54 éves színészt arról kérdezték, hogy áll a szerelemmel.

Reeves bevallotta, még mindig szingli, és egyelőre senki nincs az életében, akivel romantikus kapcsolatot létesítene, de reméli, hogy egyszer csak betoppan a nagy ő, akinek szíve minden szeretetét odaajándékozhatja.

Ezt már olvastad? Ezért nem érinti meg a vele fotózkodó nőket Keanu Reeves

“Magányos pasas vagyok. Senkim sincs az életben. De ha egyszer felbukkan valaki, tisztelni fogom és szeretni őt. Reméljük, megtörténik ez velem.” – fogalmazott Keanu Reeves azzal az ártatlansággal, melyet már megszokhattunk tőle.

A színész ejtett néhány szót az első nagy szerelméről is. 17 éves volt, amikor belezúgott a nála idősebb barátnőjébe. Ő volt az a lány, aki megmutatta neki, milyen az igazán jó minőségű zene.

“Autókáztunk, kicsit ittunk, mikor ezt, mikor azt. A hangszórókat bepakoltuk a kocsiba, kiruccantunk a parkba, és táncoltunk.” – idézte fel az ifjúkori emlékeit Reeves.