Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Újabb csillagos 5-ös jár Katalin hercegné öltöztető stábjának! A legutóbbi karitatív gálán ugyanis, amelyre a királyi család tagjai is hivatalosak voltak, a jövendőbeli királyné ismét bebizonyította, van ízlése a ruhák terén, mi több, három gyerek mellett is kirobbanó formában van!

Amikor azt hiszed, ennél jobban már ő sem nézhet ki, Cambridge hercegnéje alaposan rácáfol az elvárásaidra. Utóbbi időben valósággal sokkolta a divatszakmát a gyönyörűbbnél gyönyörűbb öltözeteivel, a legutóbbi hivatalos vacsorán viselt padlóig érő ruhájával pedig egyszerűen verhetetlen lett.

Egy csodálatos hosszú, fehér ruhát választott, ami fedetlenül hagyta a vállait, és kiemelte a tökéletes alakját. Frizurája, mint mindig, egyszerű: szabadon engedett, hullámos tincsek, a visszafogottság és a természetesség jegyében. De mind közül talán a cipői voltak azok, melyek egy életre megnyerték maguknak a közönség figyelmét: egy pár csillogó ezüst Jimmy Choo tűsarkú, hozzá illő ezüst kistáskával, melyről a brit sajtó úgy cikkezett, 525 fontba kerülhetett, ám általa a 37 éves Kate mindannyiunknak a Hamupipőke meséjét juttatta az eszünkbe.

Cambridge hercegnéje kíséret nélkül jelent meg a gálán, de egy másodpercig sem éreztette azt, hogy emiatt kényelmetlen helyzetben lenne. Csevegett a vendégekkel, kezet fogott még a konyhai személyzet tagjaival is, és még egy beszédet is tartott az esemény során.

A brit sajtó azt is kiszúrta, hogy a hercegné Barbara Casasola ruhája valójában egy „újrahasznosított” darab, Katalin ugyanis már viselte azt korábban egy 2016-ban megszervezett rendezvényen. Köztudott, hogy Cambridge hercegnéje többször is magára ölti kedvenc ruháit, ezzel pedig csak még szerethetőbb, és még közelebb kerül a hétköznapi ember szintjéhez.