Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Úgy tűnik még mindig dúl a “háború Curtis és Majka között.

Igen meredek kijelentést tett Curtis egykori zenésztársáról, Majkáról. A rapper még mindig haragszik Majkára, amiért egy fellépés közepén kürtölte ki ország-világ előtt, hogy drogproblémái vannak.

„Egy olyan dolgot mondott ki rólam ország-világ előtt, ami még rá sem tartozott igazából, mert ez magánügy. Rá annyiban tartozott, hogy együtt dolgoztunk, de másnak ehhez semmi köze. Ráadásul ennek büntetőjogi következménye is lehetett volna” – mondta a Blikknek a Curtis.

A kipattant botrány után Curtis elvonóra ment, és megkérte szerelme kezét, hamarosan pedig megszületik első gyerekük is, ám úgy gondolja mégsem volt fair Majkától, hogy kiadta a titkát.

“Az is benne volt a pakliban, hogy börtönbe kerülök. Sőt, én biztos vagyok abban, hogy nyomozók megfigyeltek, ebben ezer százalékig biztos vagyok” – tette hozzá Curtis.

“Hetekig, hónapokig egy bizonyos jeep ott állt mindig a ház előtt, és csak az emberek cserélődtek benne. Van a Legenda című film, amiben Tom Hardy játszik, gondoltam rá, hogy én is viszek le kávét a nyomozónak, mint ő a filmben, de lehet, hogy nem értették volna a poént” – viccelődött Curtis.