Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vajna Tímea épp Cannes-ban tartózkodik, de nem túl boldog. A fiatal özvegy most épp arról ír közösségi oldalán, folyton jeleket kap Andytől.

Fotó: MTI/Nagy Lajos

Semmi kedve nem volt Cannes-ba menni, mégis elment, mert a barátai szerint Andy Vajna is örült volna ennek, évekig jártak Cannes-ba. Az özvegy minden nap friss képekkel lepi meg rajongóit a francia Riviéráról, de a képek azt is megmutatják, egyáltalán nem boldog.

A minap futni indult, ekkor különös jeleket kapott, mint mondja Andytől.

„Itt Cannes-ban is érdekes dolgok történnek velem. Ma reggel elmentem futni arra a részre, ahol minden évben szoktam – amikor Andyvel voltunk együtt. Nagyon szomorú voltam ma reggel, gondoltam a futás segít kicsit. Velem szemben először jött egy NIXON feliratú pólóban egy férfi, majd egy I love you, majd egy Life change pólós ember. Aztán délután sétáltam a városban és feltörte a sarkamat a cipő, nagyon megfájdult a hasam és már nem bírtam visszamenni, hívtam egy übert és arra gondoltam, milyen jó volt, amikor volt sofőrünk itt, akinek mindenhova volt behajtási engedélye és értem jött… És képzeljétek! Az über sofőr pont olyan kocsival jött, mint amivel szoktunk itt menni és mindenhova volt pass-ja, úgyhogy 10 perc alatt a szálláson voltam. Andy küldte nekem.” – írta InstaStory-jába Vajna Tímea.

Egy másik bejegyzésében hozzátette: “Lehet kicsit kezdek már megbolondulni, de hiszek a jelekben.”