Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az egész világ megszerette az orrhangon beszélő, szívből nevető Dadust. Alig hihető, de a sorozat befutása óta eltelt már 20 év, mely idő alatt Fran Drescher élete teljesen megváltozott.

A színésznő legyőzte a méhnyakrákot, amit 2000-ben diagnosztizáltak nála, és elvált a férjétől, akiről kiderült, homoszexuális. A magánéleti kudarc ellenére, Fran még ma is tökéletes viszonyt ápol a volt férjével, Peter Marc Jacobsonnal, aki továbbra is üzlettársa és jóbarátja maradt.

„Úgy döntöttünk, ezentúl is egymás életének a részesei leszünk. Az egymás iránt érzett szeretetünk egyedi, különleges és feltételek nélküli; mindaddig, míg ő idegesítő nem lesz” – fogalmazott viccesen a színésznő, a válás után kiadott sajtóközleményben.

Ma Fran Drescher 61 éves, és egyedülálló. Annak ellenére, hogy 2014-ben adott még egy esélyt a szerelemnek, jelenleg a színésznő mégis szingliként él. Azt állítja, így jobban oda tud figyelni, ismét, élete fő szenvedélyére, a színjátszásra.

Fran két filmen is dolgozik, melyek a napokban fognak napvilágot látni, és azt is beszélik, hogy nemsokára A Dadus újragondolt változata is megjelenik, Drescherrel a főszerepben. Ám ez csak szóbeszéd, a hírt ugyanis hivatalosan senki sem erősítette meg.

Így fest ma a mindenki által dadusként kedvelt Fran Drescher.

View this post on Instagram

Whose missin’ Portugal? ME!

A post shared by Fran Drescher (@officialfrandrescher) on