Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy évvel Harry herceg és Meghan Markle esküvője után, egy TV-sztár meglepő dolgokat árult el a Sussexi hercegnéről. A híresség azt állítja, az amerikai ex-színésznő mindent bevetett, csak hogy szerezhessen magának egy népszerű brit szeretőt. Ez három évvel azelőtt történt, azelőtt, hogy Meghan megismerkedett II. Erzsébet királynő unokájával.

Lizzy Cundy, egy brit TV-csatorna műsorvezetője csak most hozta nyilvánosságra a hírt, mely szerint Meghan Markle a segítségét kérte abban, hogy egy jó brit pasit fogjon magának. Lizzy 2013-ban ismerte meg a Sussexi hercegnét, egy jótékonysági vacsorán. Az esemény Nagy-Britanniában volt, és ők azóta is barátnők maradtak. Ez nagyjából három évvel azelőtt történt, hogy a Briliáns elmék sorozat egykori sztárja találkozott volna Harry herceggel – írja a Daily Mail.

„Barátnőkként cseverésztünk, amikor egy adott pillanatban a következőket mondta nekem: ’Ismersz egy népszerű angol férfit? Szingli vagyok, és tényleg imádom a briteket!’ Azt feleltem akkor neki, hogy kimehetünk párszor csajokként, aztán csak szerzünk valakit.” – fogalmazott a most 50 éves volt fotomodell.

Cundy azt is elárulta, hogy akkor megmutatta Meghannak – aki egyébként azelőtt három hónappal vált el férjétől, Trevor Engelsontól –, Ashley Cole fényképét. De a színésznő visszautasította a randevút a férfival, mivel rossz hírek keringtek róla.

Bár azóta is tartották a kapcsolatot, Meghan mégsem árulta el Lizzynek a Harry herceggel való románcát. Amikor a sajtóból megtudta, a műsorvezetőt valósággal sokkolta a hír.

„Rögtön írtam neki: ’Úristen, megtudtam a dolgot Harryvel!’. Ő ezt válaszolta: ’Igen, tudom. Épp egy kapcsolattal próbálkozunk.’” – folytatta a történetet Cundy azt is megjegyezve, hogy attól a perctől kezdve a hercegné megszakított vele minden kapcsolatot.

„Valószínűleg a Palota tiltotta meg neki, hogy folytassa az eddigi sajtós kapcsolatait.” – vélekedett a műsorvezető.

Egy másik brit TV-szereplő is kiábrándulva nyilatkozott Meghan Markle-ről.

Piers Morgan, újságíró és TV-bemondó szintén azt állítja, hogy közel két éven át a Sussexi hercegné barátja volt, ám a kapcsolatuknak hirtelen vége szakadt.

„Elég jól megismertem őt. Rengeteget beszéltünk, főként telefonos üzenetekben és emailekben.” – mesélte Morgan. A férfi azt is felidézte, hogy amikor Meghan épp Londonba utazott, mindig elmentek vacsorázni, és a távozásnál, míg taxira várt, az ex-színésznő ezeket a szavakat használta: „Nagyon jól éreztem magam. Alig várom, hogy újra találkozzunk.” – folytatta a TV-bemondó.

Talán azon az estén történt, amikor a hercegné elment egy partira, ahol aztán megismerte Harry herceget. A következő estén pedig sor kerülhetett az első randijukra.

Piers azt állítja, azóta se hallott Meghan felől, amit udvariatlannak tart, és azt szűrte le belőle, hogy a nőt csakis a társadalmi ambíciók vezérelték. Mi több, a férfi sok sikert kívánt Harry hercegnek, de figyelmeztette is az uralkodót: „Ha minden balul sül el, aztán ne gyere panaszkodni hozzám. Ne mondd, hogy nem figyelmeztettelek!” – nyilatkozta Morgan a The Sun napilapnak.