KezdőlapZeneEurovízióEzt üzente Pápai Joci azután, hogy kiesett az Eurovízió döntőjéből

Ezt üzente Pápai Joci azután, hogy kiesett az Eurovízió döntőjéből

-

Mint ahogy azt mi is megírtuk, Pápai Joci nem jutott tovább az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, a magyar énekes üzent rajongóinak.

Hirdetés

„Magyarország! Nagyon jól esik ,hogy ennyien támogattok és mellettem álltok… hihetetlenül jó érzés az ,hogy most nem érzek mást csak szeretetet és biztatást!” – írta az énekes, aki Az én apám című dallal szállt versenybe.

„Üzenném mindenkinek, hogy nagyon jól vagyok..? Én mindent kiadtam magamból a színpadon tegnap! Számomra ez a legfontosabb! Semmi tartalék nem maradt se a torkomban se a szívemben!!! Küzdöttem a hazámért minden erőmmel!!! Az, hogy előbb véget ért sajnálom de ezzel kapcsolatban a véleményemet megtartanám magamnak mivel őszinte ember vagyok és nem akarom ezt csűrni csavarni tovább, de egy biztos az üzenet eljutott…..!!! Most viszont szeretnék végre Magyarországra jutni, szeretném átölelni a gyerekeimet,magyaros ízeket érezni és befeküdni a feleségem mellé!Jelenleg csak erre vágyom! Na és persze megkezdeni a szezont!!!” – fogalmazott Pápai Joci.

Hirdetés

Az én apám című dalt Pápai Joci Molnár Ferenc Caramellel közösen írta a dalt. Produkcióját egyedül adta elő a színpadon, a két vokalista, Katona Petra és Feng Ya Ou Ferenc a színfalak mögül támogatta.

Fotó: Pápai Joci/Instagram

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek