KezdőlapZeneEurovízióEz az énekes a legesélyesebb arra, hogy megnyerje a 2019-es Eurovíziót

Ez az énekes a legesélyesebb arra, hogy megnyerje a 2019-es Eurovíziót

-

2019-ben Izrael ad otthont Európa legrangosabb zenei eseményének, tegnap viszont kiderült, hogy Magyarország nem vesz részt a döntőben, azután, hogy Pápai Joci kiesett az első elődöntőből.

Hirdetés

Az Euronews információi szerint, az idei Dalfesztiválon fellépő 41 ország közül a legesélyesebb a fődíjra Hollandia, 25%-os szavazati aránnyal. Ha bejön ez a jóslat, akkor több évtizedes „vastagságú” jég törne meg, ugyanis a tulipánok hazája legutóbb 1975-ben vihetett haza trófeát az Eurovízióról.

Duncan Laurence az Arcade című dallal fog szerepelni a dalfesztiválon.

Hirdetés

A második nagy kedvenc Oroszország versenydala – Szergej Lazarev 12%-át kaparintotta meg a fogadóházakban leadott voksoknak. A harmadik helyen pedig Olaszország áll, 10%-os eséllyel – áll még az iroda által közzétett adatokban.

Pápai Joci viszonylag jó helyen mozgott, a középmezőnyben állt, és olyan nemzetek versenydalát nyomja le, mint a finneké, íreké, horvátoké, osztrákoké, fehéroroszoké és románoké. Ám sajnos végül a papírforma nem hozta a várva várt eredményt, Joci és Az én apám nem jutott tovább a döntőbe.

Az idei Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére május 18-án kerül sorra, Tel Avivban. Szóval alig néhány nap, és megtudjuk, kié lesz 2019 győztes felvétele!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek