KezdőlapZeneEurovízióEnnyi pénzt kap Madonna az Eurovíziós fellépéséért

Ennyi pénzt kap Madonna az Eurovíziós fellépéséért

-

Minden idők egyik legsikeresebb popénekesnőjét látja vendégül az Eurovíziós Dalfesztivál. Madonnáról van szó, aki két dalát fogja színpadra vinni Tel Avivban, a ma este megtartandó finálén. Becslések szerint, a műsort közel 180 millióan követik majd figyelemmel. A popdíva pedig akár egy millió dollárt is kaszálhat a színpadon töltött 7 percért.

Hirdetés

Az információt a Live Nation Israel szervezői tették közzé, akik szerint a ma esti eurovíziós döntő „hisztorikus és hisztérikus” lesz. Az énekesnő sajtóirodája is megerősítette a hírt, mely szerint Madonna ma Tel Avivban lép fel, ám az Eurovízió stábja szinte végig azt állította, hogy „nem született végső döntés, mint ahogyan a beleegyezést sem írták alá”.

Az utolsó 1 méteren, végül kiadta a sajtóközleményt, ami szerint ma este „a páratlan zeneikon” két dalt fog előadni az Eurovízió színpadán: a Like A Prayer című örökzöld slágerét, valamint a Future című legújabb szerzeményét, Quavo társaságában.

Hirdetés

Közel 1 millió dollárt kaszálhat a világsztár a ma esti fellépésével

Madonna nemrégiben izgalmas részleteket osztott meg a Portugáliában forgatott új videoklipjéből. Ezzel alaposan felcsigázta a rajongói érdeklődését. Az eurovíziós részvételéért pedig 1 millió dollárral lesz gazdagabb, Sylvian Adams üzletember jóvoltából, aki több rangos eseményt és koncertet finanszírozott már az elmúlt években – számolt be a BBC News.

„Nagyon örülök és türelmetlenül várom, hogy Madonnát Izraelben üdvözölhessem. Azt hiszem, hogy a fellépése, melyet táncosok tucatjai kísér, nagyban hozzájárul majd az esemény sikeréhez, és megerősíti a világ Izraelről alkotott pozitív szemléletét.” – fogalmazott Adams a Jerusalem Postban közzétett sajtóközleményben.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek